Kooiplaats Schiermonnikoog


 Appartementen

Z

Beschut gelegen

Z

Voor jong en oud

Z

Centraal gelegen

Appartementen

Alle appartementen van Vakantieboerij De Kooiplaats hebben een een tuin en/of terras waar je heerlijk buiten kunt ziten. De huizen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, een badkamer en aparte slaapkamers. Wifi, tv en een radio/ cd speler zijn aanwezig. Bedlinnen en handdoeken zijn optioneel te huur en een wasmachine is beschikbaar.

Hooischuur

De Hooischuur is een ruime vakantiewoning voor maximaal 7 personen en van alle gemakken voorzien.  De woonkamer heeft een sfeervolle houtkachel en vloerverwarming. De openslaande tuindeuren komen uit op een ruime tuin met uitzicht op het natuurgebied Nationaal Park Schiermonnikoog.

Op de eerste etage zijn 3 ruime slaapkamers; 2 slaapkamers geschikt voor 2 personen en 1 slaapkamer geschikt voor 1 persoon. Deze zijn allen voorzien van boxspringbedden. De badkamer is zowel voorzien van een douche als van een bad.

Op de begane grond is nog een slaapkamer met een stapelbed. Een wasmachine, droger en vaatwasser zijn aanwezig.

Duinzicht

Zoals de naam al aangeeft heeft appartement Duinzicht een prachtig zicht op het natuurgebied. Het appartement is geschikt voor maximaal 6 personen en is volledig op de begane grond. Er zijn 2 slaapkamers; 1 met een 2 persoonsboxspring bed en 1 slaapkamer met 2 stapelbedden (voor 4 personen).

Boszicht

Appartement Boszicht grenst aan natuurgebied. Het appartement is geschikt voor maximaal 6 personen en is volledig op de begane grond. Er zijn 2 slaapkamers; 1 met een 2 persoonsboxspring bed en 1 slaapkamer met 2 stapelbedden (voor 4 personen).

 

Kooizicht

Kooizicht is een recentelijk gerenoveerd appartement (2018) en geschikt voor maximaal 4 personen. Een appartement met een prachtig uitzicht over de vijver en de Eendenkooi. Het appartement heeft boven twee slaapkamers elk geschikt voor twee personen.

Vijverzicht

Mooi appartement met veel privacy geschikt voor 3 personen. Het appartement is rustig gelegen en heeft uitzicht over de vijver en de Eendenkooi op de achtergrond. Het appartement heeft 2 slaapkamers, 1 voor 1 persoon en 1 kamer voor 2 personen.

Houtkachel huisje

Een vrijstaand twee persoons– huisje met een originele bedstee en heeft een heel mooi uitzicht. Het huisje wordt uiteraard verwarmd met een houtkachel!
Hout voor de kachel is voorradig.

 

Kleinestal

Ruim appartement geschikt voor maximaal 5 personen. Het appartement heeft 2 slaapkamers geschikt voor 2 personen en 1 slaapkamer voor 1 persoon.  Ruime woonkamer met half open keuken.

Oudestal

De Oudestal is een compleet gerenoveerd appartement voor maximaal 6 personen.
Het appartement bestaat uit een woonkamer met half open keuken.
Heeft een slaapkamer voor 2 personen, en 1 slaapkamer voor 4 personen.

 

De Jutter

Dit appartement wat dit jaar is gebouwd, is voor maximaal 4 personen. Op de begane grond vindt u woonkamer met keuken, slaapkamer met 2 één persoonsbedden en sanitair. En doormiddel van een opentrap komt u uit op de Vide waar ook 2 één persoonsbedden staan.