De Kooiplaats

Appartementen

Appartementen

Overnachting op Schier

Alle appartementen van Vakantieboerderij De Kooiplaats hebben een tuin en/ of terras waar je heerlijk buiten kunt zitten. De huizen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, een badkamer en aparte slaapkamers, Wifi, tv en een radio/ cd speler zijn aanwezig. Bedlinnen en handdoeken zijn optioneel te huur en een wasmachine is beschikbaar.

Ons aanbod

Een appartement op Schier

Hooischuur

De Hooischuur is een ruime vakantiewoning voor maximaal 7 personen en van alle gemakken voorzien. Lees meer of boek direct!

Lees meer

Duinzicht

Je kan met zes personen verblijen in ons duinzicht appartement. Bekijk de pagina voor meer informatie.

Lees meer

Boszicht

Appartement Boszicht grenst aan natuurgebied. Het appartement is geschikt voor maximaal 6 personen en is volledig op de begane grond.

Lees meer

Kooizicht

Kooizicht is een recentelijk gerenoveerd appartement (2018) en geschikt voor maximaal 4 personen. Een appartement met een prachtig uitzicht over de vijver en de Eendenkooi

Lees meer

Vijverzicht

Mooi appartement met veel privacy geschikt voor 3 personen. Het appartement is rustig gelegen en heeft uitzicht over de vijver en de Eendenkooi op de achtergrond.

Lees meer

Houtkachel huisje

Een vrijstaand twee persoons– huisje met een originele bedstee en heeft een heel mooi uitzicht. Het huisje wordt verwarmd met een houtkachel!

Lees meer

Kleinestal

Ruim appartement geschikt voor maximaal 5 personen. Overnachten in onze kleine stal? Bekijk de pagina voor meer informatie.

Lees meer

Oudestal

De Oudestal is een compleet gerenoveerd appartement voor maximaal 6 personen. Lees meer of boek direct.

Lees meer

De jutter

Een van onze nieuwste appartementen voor maximaal 4 personen. Bekijk de pagina voor meer informatie en foto’s.

Lees meer