De Kooiplaats

Arrangementen

Arrangementen

Op Schiermonnikoog

De Kooiplaats is een mooie uitvalbasis voor de vele excursies die op Schiermonnikoog worden aangeboden. Hieronder vindt u een kleine selectie van de prachtige bezienswaardigheden op het eiland. Een uitgebreid overzicht vindt u op de site van het bezoekerscentrum Het baken. Tot snel op Schiermonnikoog!

Agenda

Excursies, activiteiten en evenementen op Schiermonnikoog zijn unieke belevenissen die je niet wil missen. Er is altijd iets voor jong en oud. Bekijk hier het actuele aanbod.

Bunker Wassermann

Lijkt het je leuk een kijkje te nemen bij de spannende bunker waar je uit kan kijken over de prachtige zee. Bekijk de site voor meer informatie.

Paardrijden op Schiermonnikoog

Voor een rit langs het strand of een les in de bak, alles is mogelijk! Voor de gasten die niet kunnen rijden worden er ook huifkartochten georganiseerd.

Strand en zee

Vlak bij het mooi gelegen huisje kan je ook met de fiets naar de prachtige zee rijden om misschien te kunnen wadlopen of natuurlijk te zwemmen. Ook zit er een lekker restaurantje waar je heerlijk kunt eten en van het uitzicht kan genieten.