Kooiplaats Schiermonnikoog


Groepsaccommotatie

Z

Beschut gelegen

Z

Voor jong en oud

Z

Centraal gelegen

Groepsaccommodaties

De Kooiplaats is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, bruiloften en partijen, voor zowel grote- als kleine gezelschappen. De accomodaties zijn allemaal voorzien van Wifi, een grote gemeenschappelijke ruimte , een zithoek, een ruime keuken en een terras. De accomodaties kunnen afzonderlijk worden gehuurd maar het is, in overleg, ook mogelijk om de boerderij in zijn geheel te huren. 

Le Tréport

Le Treport is een ruime groepsaccomodatie gebouwd in 2014. De accomodatie is geschikt voor maximaal 42 personen. 

Beneden is er een ruime recreatiezaal en een grote keuken en 5 slaapkamers, allen geschikt voor 6 personen. Elke slaapkamer heeft een eigen sanitaire ruimte en wc. Een van deze kamers is geschikt voor invaliden en heeft een aangepaste douche, wc en wastafel. Er is een ruim terras en speelveld.

Op de bovenverdieping zijn nog 6 slaapkamers met eigen douche en wc voor 2 personen. 

 

Nieuwestal

Nieuwestal is een groepsaccomodatie geschikt voor maximaal 36 personen met een ruim terras. In de recreatieruimte is een gezellige zithoek met houtkachel. De accomadatie heeft een grote keuken. 

Er zijn 3 slaapkamers; 1 geschikt voor 10 personen, 1 geschikt voor 12 personen en 1 geschikt voor 14 personen. Nieuwestal heeft 2 sanitaire ruimtes. 

Kalverhok

Het Kalverhok is een accommodatie voor maximaal 20 personen. Er zijn twee slaapzalen en twee sanitaire ruimtes. De recreatieruimte heeft een zithoek en aaneengesloten een keuken. Buiten is er een terras.

Kuifeend

De Kuifeend ligt op de eerste verdieping van Le Treport en is een accomodatie geschikt voor 13 personen. 

Er zijn 5 tweepersoonskamers met elk een eigen douche en wc. Daarnaast is er een driepersoonskamer ook met eigen douche en wc. 

De Kuifeend heeft geen eigen terras maar op het erf is er voldoende ruimte om heerlijk te zitten.