Kooiplaats Schiermonnikoog


Groepsaccommotatie

Z

Beschut gelegen

Z

Voor jong en oud

Z

Centraal gelegen

Groepsaccommodaties

De Kooiplaats is zeer geschikt voor grote en kleine groepen zoals bedrijfsuitjes (flip over aanwezig), bruiloften en partijen. Alle groepsverblijven zijn voorzien van cv, vloerverwarming en/of een gezellige houtkachel, grote recreatie zaal, (kabel)televisie, radio-cdspeler, wifi, ruime keuken met inventaris, zithoek en eigen wasruimtes met douches en toiletten. De boerderij kan ook in zijn geheel worden gehuurd.

Le Tréport

Le Treport is een ruime groepsaccomodatie gebouwd in 2014. De accomodatie is geschikt voor maximaal 42 personen. 

Beneden is er een ruime recratiezaal en een grote keuken. Daarnaast zijn er 5 slaapkamers, allen geschikt voor 6 personen. Elke slaapkamer heeft een eigen sanitaire ruimte en wc. Een van deze kamers is geschikt voor invaliden en heeft een aangepaste douche, wc en wastafel. Er is een ruim terras en speelveld. 

Op de bovenverdieping zijn nog 6 slaapkamers geschikt voor 2 personen met douche en wc op de kamer. 

Nieuwestal

Nieuwestal is een groepsaccomodatie geschikt voor maximaal 40 personen met een ruim terras. In de recratieruimte is een gezellige zithoek met houtkachel. De accomadatie heeft een grote keuken. 

Er zijn 3 slaapkamers; 1 geschikt voor 10 personen, 1 geschikt voor 14 personen en 1 geschikt voor 16 personen. Nieuwestal heeft 2 sanitaire ruimtes. 

Kalverhok

Het Kalverhok is een accommodatie voor maximaal 20 personen. Er zijn twee slaapzalen en twee sanitaire ruimtes. De recreatieruimte heeft een zithoek en aaneengesloten een keuken. Buiten is er een terras.

Kuifeend

De Kuifeend ligt op de eerste verdieping van Le Treport en is een accomodatie geschikt voor 13 personen. 

Er zijn 5 tweepersoonskamers met elk een eigen douche en wc. Daarnaast is er een driepersoonskamer ook met eigen douche en wc. 

Oudestal

De Oudestal is een groepsaccomadatie geschikt voor 10 personen. Er is een gezellige woonkeuken en een mooi terras. 

Deze accomodatie heeft 1 slaapzaal en 1 sanitaire ruimte.