De Kooiplaats

Glampings

Luxe Safaritenten | Glamping

Overnachting op Schier

Vakantieboerderij de Kooiplaats heeft 8 ruime safarietenten die perfect geschikt zijn voor een heerlijke kampeervakantie. In de tent kunnen maximaal 6 personen. De tenten staan op ruime afstand van elkaar voor voldoende privacy.

Elke tent heeft een volledig ingerichte keuken inclusief koelkast en vriezer. Er zijn twee slaapgedeeltes; 1 met twee boxspringbedden en 1 met twee houten stapelbedden. Per tent is er een eigen douche- en wc unit. Voor de tent staat een loungeset zodat u tot in de late uurtjes buiten kunt vertoeven. Een bbq is op aanvraag te huur.

Ons aanbod

Een luxe safaritent op Schier

Luxe Safari Tent 1

Onze luxe safaritenten bieden het comfort dat u in een hotelkamer zou verwachten, maar met de vrijheid om te genieten van uw vrije tijd onder de sterrenhemel.

Lees meer

Luxe Safari Tent 2

Geniet van het buitenleven in stijl, met onze luxe safaritenten. In deze tent kunnen maarliefst 6 personen verblijven. 

Lees meer

Luxe Safari Tent 3

Kom dicht bij de natuur en geniet van een echt authentieke safaribeleving. Onze luxe safaritenten zijn ideaal voor wie van ruimte en comfort houdt.

Lees meer

Luxe Safari Tent 4

Boek een van onze luxe safari tenten voor een ultieme buitenbeleving. 

Lees meer

Luxe Safari Tent 5

Precies wat je nodig hebt voor je volgende familie kampeertrip. Geniet van het buitenleven in stijl met onze luxe safaritenten. Deze tent is geschikt voor maximaal 6 personen.

Lees meer

Luxe Safari Tent 6

Een safaritent kan de perfecte plek zijn om tot rust te komen na een lange wandeling of een dagje verkennen. 

Lees meer

Luxe Safari Tent 7

Onze safaritenten zijn ontworpen voor optimaal comfort tijdens uw verblijf. Geniet van het beste van twee werelden en ontspan in deze ruime tent.

Lees meer

Luxe Safari Tent 8

Geniet van het buitenleven in stijl, met onze luxe safaritenten. In deze tent kunnen maarliefst 6 personen verblijven. Kijk verder voor meer informatie. 

Lees meer